Politica de returnare

Cumpărătorul are dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de maxim 14 zile, fără justificarea solicitării către Vânzător.

Returnarea produselor se va face exclusiv respectând informațiile din cadrul formularului de retur primit.

Cumpărătorul poate returna produsele prin orice companie de curierat aleasă, iar costurile aferente vor fi suportate integral de către acesta. Vânzătorul nu va accepta retur coletele pentru care i se solicita achitarea costurilor de transport.

În cazul returnării produselor, Vânzătorul se obligă la restituirea valorii aferente produselor returnate prin transfer bancar în termen de  maxim 14 zile de la primirea acestora.

Produsele returnate vor fi în aceeași stare în care au fost expediate cu eticheta atasată. În cazul în care se va constata existența unor urme de uzură sau defecțiuni, Vânzătorul are dreptul de a refuza primirea produsului sau de a-l reexpedia către Cumpărător, cheltuielile de transport fiind suportate de catre Cumpărător.

Cumpărătorul are posibilitatea înlocuirii produsului cu altul, costurile aferente transportului fiind suportate în totalitate de catre Cumpărător. În cazul în care valoarea noului produs va fi mai mare decat cea a produsului comandat inițial, Cumpărătorul va achita diferența de pret.

În cazul în care valoarea noului produs este mai mică decât cea a produsului comandat inițial, Vânzătorul va returna diferența Cumpărătorului.

Pentru mai multe informații, se face o solicitare în scris la adresa de e-mail shop@divinefashion.ro.

No products in the cart.